Pages

5 Ağustos 2012 Pazar

Anime Tanıtımları

İzlediğim animelerin tanımını bu başlık altında yapacağım Ne yazıkki sınırlı sayıda anime izledim izledikçe güncelleyeceğim bu başlığı uyarım hafif spoiler içerir bilmeyenler için spoiler izlemediğiniz bölümlerde geçen olayların anlatılmasıdır.






-One Piece
İzlediğim en güzel animedir.Luffy adlı karakter korsanlar kralı olmak istemektedir.Denize açılmaya karar verir.Tayfa kurar.Manevi değeri çok fazla olan hasır şapkasını gözü gibi korur.Korsanlar kralı gold roger ölürken hazinesini grand line da bi adada bırakmıştır.Hazinenin adı one piecedir anime adını burdan alır.Hasır şapka tayfasının korsan maceralarını anlatan bir animedir.


-Naruto
2 sezondan oluşur.1.sezonda Naruto ve takımının ninja maceralarını anlatır. 2.sezon olan shippudendeki bazı önemli karakterler animeye bu sezonda giriş yapar.Hokage olmak isteyen naruto arkadaşlarına çok önem verir.Bulunduğu köye saldıran bijuu kyuubi narutoya mühürlendiği için bütün köy narutoya kötü davranmıştır.Naruto gibi içine bijuu mühürlenmiş 9 tane insan vardır.


-Hajime No İppo
Kısacası şunu söyleyeyim okulda serserilerden çok korkan bir çocuğun boksa başlaması ve boks kariyerini anlatan bir animedir.İppo bir okul çıkışı serserilerden dayak yiyorken ordan geçen bir profesyonel boksör midorima ippoyu kurtarır ve ippo baygındır ippoyu boks salonuna götürür ve ona boks maçları cd leri verir ve ippo boksör oma kararını verir.Boksla ilgilenenlerin bunu izlemesini şiddetle tavsiye ederim.


-Death Note
Death note adlı bir defter vardır bu deftere adı yazılan kişi 40 saniye içerisinde ölür ryuk adlı shinigami bu defteri dünyaya düşürür ve yagami light adlı öğrenci bunu bulur ve adalet adı altında kullanma kararı alır.Kötülük yapanların adını buraya yazarak onları öldürür.Gizli bir dedektif olan L yagami light ın peşine düşer.Tam bir strateji animesi olan Death Note u izlemenizi şiddetle tavsiye ederim.


-Katekyo Hitman Reborn
Reborn vongola ailesinin 9. mafya babasının sağ koludur.9. öldükten sonra ona Tsuna adlı çocuğu eğitmesinini ister.Reborn Tsunanın eğitimine başlar.Ona nasıl arkadaş seçiceği nasıl dövüşüceği gibi birçok şey öğretir.Bu tanıtım hakkında aklıma pek bir şey gelmiyor kısaca şiddetle izlemenizi tavsiye ederim.


0 yorum:

Yorum Gönder